top of page

Talousninja

s

TILITOIMISTO TURUSSA

Heittotähti
Heittotähti

Tilitoimisto Talousninja

Tilitoimisto Talousninja

ILOISTA, ASIANTUNTEVAA JA LUOTETTAVAA

KIRJANPITOA TURUSSA

j

Tilitoimisto Talousninja on ketterä, lämminhenkinen ja turvallinen taloushallinnon asiantuntija, tilitoimisto jonne on aina kiva tulla.

 

Palveluitani ovat monipuoliset taloushallinnon viitekehykseen kuuluvat toimenpiteet, kuten kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset, sekä uuden yrityksen perustamiseen liittyvät konsultointipalvelut.

Talousninja on asiakaslähtöinen tilitoimisto. Koska yrityksen kirjanpitoon ja talousasioihin liittyvät asiat voivat olla varsin haastavia, haluan aina selkokielisesti ja ihmisläheisesti palvella asiakasta.  Asiakkaan tyytyväisyys onkin Talousninjan tärkein arvo. Saat apua kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, eikä palvelu rajoitu pelkästään toimistoaikoihin. Olen apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset. Palveluun kuuluu myös saavutettavuus, joten sinun ei tarvitse odottaa tapaamista tai vastausta - hommat laitetaan kuntoon heti.

Asiakaskuntani koostuu pääasiassa pienistä toiminimistä ja osakeyhtiöistä, mutta teen yhteistyötä suurempienkin yritysten kanssa. Toimipisteeni sijaitsee Turussa Logomossa. Talousninja on osa assistenttipalveluita tarjoavaa Oma-Assari Oy:ta ja vastaa tilitoimistopalveluista. 

Odotan innolla yhteistyötämme. Astu kohti iloisempaa ja sujuvampaa kirjanpitoa. Ota yhteyttä jo tänään!

INFO
Heittotähti
MINUSTA

M

Nimeni on Sanna Tammisto ja olen Talousninjan kirjanpitäjäyrittäjä. Rakastuin taloushallintoon opiskellessani liiketalouden merkonomiksi Turun ammatti-instituutissa.

Siirryin opintojeni jälkeen töihin  tilitoimistoon, jossa työskentelin kolme vuotta. Koska yrittäjyys on aina houkutellut minua, perustin Talousninjan vuoden 2018 alussa. Samoihin aikoihin siirryin osakkaaksi assistenttipalveluita tarjoavaan Oma-Assariin.

Teen unelmatyötäni kutsumusammatissani. Minua usein luonnehditaan iloiseksi, ihmisläheiseksi, miellyttäväksi ja helposti lähetyttäväksi ihmiseksi. Hoidan rautaisella ammattitaidolla kaikki yrityksesi taloushallintoon liittyvät työt luotettavasti, sujuvasti, tehokkaasti ja hyvän mielen takuulla. 

Minusta

Palvelut

Heittotähti

TALOUSNINJA ON TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO. HUOLEHDIN YRITYKSESI TALOUDESTA LUOTETTAVASTI AMMATTITAIDOLLA.

f

KIRJANPITO

TILINPÄÄTÖS

VEROILMOITUS

Kokonaisvaltainen kirjanpito toiminimelle:

45€/h

1- 40 tositetta.

Kokonaisvaltainen kirjanpito toiminimelle:

45€/h

Kesto noin 3 - 6 tuntia.

 Veroilmoituksen teko toiminimelle:

45€/h

Kesto noin 1 - 2 tuntia.

Kokonaisvaltainen kirjanpito osakeyhtiölle:

50€/h

1- 40 tositetta.

Kokonaisvaltainen kirjanpito osakeyhtiölle yhteensä:

200€-500€

laajuudesta riippuen.

 Veroilmoituksen teko  osakeyhtiölle yhteensä:

100€-200€

laajuudesta riippuen.

KONSULTOINTI

Uuden yrittämisen aloittamiseen liittyvät konsultointipalvelut:

35€/h

TUNNIN JÄLKEEN LASKUTETAAN PUOLEN TUNNIN SYKLEISSÄ. MUUT PALVELUKOKONAISUUDET SOPIMUKSEN MUKAAN.

 

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV 24%.

heittotähti
PALVELUT
ASIAKKAILTA

Asiakkailta

ASIAKKAAT OVAT MINULLE TÄRKEINTÄ. TEEN TYÖNI AINA ASIAKAS EDELLÄ, IHMINEN IHMISELLE.

s

"Kun tapasin Sannan ensimmäisen kerran, helpotuksen tunne oli mahtava. Aurinkoinen, iloinen, hymyilevä ja helposti lähestyttävä kirjanpitäjä on taivaanrannan maalarille helpotus. On ihanaa kun pystyy kertomaan ideoitaan vapaasti, suodattamatta ja saa asiantuntevaa opastusta mikä toimii ja mikä ei, mikä on talouden ja kassavirran kannalta järkevintä.

Suosittelen Sannaa silloinkin kun et tarvitse ”pelkkää” kirjanpitäjää vaan työtoveria, jonka kanssa voit jakaa täysipainoisesti liiketoimintasi perustukset. Silloin kun oma pääsi ei halua pohtia sinulle ”yhdentekeviä” paperihommia."

Tanja-Maria Laakso,

Elämysopas, pinkin ajattelun mestari

"Sanna on hommansa osaava kirjanpitäjä. Hän on todella ystävällinen ja hommat sujuvat nopeasti ja moitteettomasti!"

Sara Pakjou

heittotähti
OTA YHETYTTÄ
bottom of page